GUANGDONG XINSHIHENG TECHNOLOGY CO.,LTD

Новини

Термистори в пожарни аларми
Време за освобождаване: 2023-05-16 16:28:15  Хитове: 2
\\ Не са много видове пожарни аларми, толкова по -често срещани са димните аларми и топлинните аларми. Разбира се, тези аларми също трябва да се използват според мястото на употреба и функция.

, например, в кухня с силен мазен дим, в офиса трябва да се монтира помещението за пушене вътре. Загрейте алармата, аларма за дим.

 

at присъства, говорим за температурната аларма в пожарната аларма. Захранването на температурната аларма се осигурява от DC захранване. Изходното напрежение на температурния сензор може да бъде симулирано чрез източник на постоянен ток. Температурният диапазон е 0 ℃

100 ℃. Когато температурната точка достигне зададената температура, зумерът ще изпрати алармен сигнал, за да играе ролята на алармата за измерване на температурата. С нарастващото използване на домакински уреди и електрическо оборудване честотата на електрическите пожари също се увеличава от година на година.- \\ по -нататък е необходимо да се инсталира температурна аларма за постигане на ефективно ранно предупреждение и наблюдение. В системата за дистанционно наблюдение на пожара се инсталират температурни аларми във високи зони, които са склонни към пожар, а сигналите, изпратени от температурните аларми, се използват за прогнозиране на ситуацията с пожарната безопасност в сградата.

-once има там, има Опасен сигнал, пожарникарите могат точно да определят местоположението на опасността във времето, да издават инструкции и , добро качество и ниска цена! 

предишен: Потенциални опасн...

Следващия: No